UKLJUČIMO SE U HKM!

grb_HKM

Dragi HKM-ovci

i svi vi koji to tek želite postati!

Izvješćujemo vas kako ćemo u srijedu, 6. listopada, u 20 sati ponovo započeti s još jednom sezonom HKM-a u našoj župi, ovdje na Buni. Pripremili smo vam vrlo zanimljiv godišnji radni kalendar, kako unutar HKM-a, tako i unutar pojedinih sekcija. Bogat sadržaj omogućuje svima  priliku da se pronađu u onome što vole i razvijaju darove koje vam je Bog dao zajedno sa pročelnicima sekcija, njihovim zamjenicima i vodstvom HKM-a.

Naime, 6. listopada održat  će se Prva skupština ove akademske godine i s njom ćemo uploviti u novu „hakaemovsku“ godinu. U punom sastavu užeg i šireg vodstva HKM-a, prošlu godinu smo radili „punom parom“, uspješno je završili, te sretni i zadovoljni krećemo spremni u nove izazove.

„Razlozi više“ zašto se ovu godinu uključiti u rad HKM-a: Iz ljubavi prema Bogu, bližnjemu i sebi; duhovno se izgrađivati u grupi svojih vršnjaka u potpunije osobe; korisno i s ljubavlju dati i koristiti svoje slobodno vrijeme; bolje upoznati vjeru i svoju župu; ostvariti kontakte s dragim ljudima iz svoje župe i šire; doprinijeti razvoju HKM-a.

Nadamo se da ćemo svi u ovome nabrojenome moći prepoznati jedan dio sebe i pronaći razlog za aktivno članstvo u HKM-u.

Dragi novi i stari članovi, čekamo vas u srijedu, 6. listopada 2010., u 20 sati u dvorani bl. Alojzija Stepinca.

Dobro nam došli!

Vodstvo HKM-a

Go back