PREDSTAVLJANJE FOLKLORA I ŽUPNIH ZBOROVA

Djecji zbor Put ljubavi

BUNA – Na svetkovinu Krista kralja, 23. 11. 2008. u našoj župi predstavljen je župni HKUD Herceg Stjepan, te zbor mladih Mir i dječji zbor Put ljubavi. Ovo predstavljanje vezano je i uz blagdan sv. Cecilije, zaštitnice glazbe, koji slavimo 22. 11. Svečanu svetu misu predvodio je župni vikar don Mile Vidić, dok je župnik don Ivo Šutalo ravnao našim zborovima koji su svojim skladnim pjevanjem uzveličali ljepotu svetoga misnog čina.

Read more …

U PROSTORIJAMA ŽUPNOG UREDA ODRŽAN DEKANATSKI SASTANAK

BUNA - U prostorijama župnog ureda Presvetoga Trojstva, Blagaj-Buna na Buni, dana 12. studenoga 2008. g. održan je dekanatski sastanak svećenika mostarskog dekanata u sklopu jesenkse korone. Susret je započeo zajedničkim moljenjem srednjega časa.

Read more …

ČLANICE UDRUGE SV. VERONIKA U POSJETU VEPRICU

sv. Veronika Vepric Makarska

VEPRIC – 9. 11. 2008. Danas je udruga žena „Sv. Veronika" iz naše župe, zajedno sa župnikom don Ivom Šutalom, posjetila Vepric i Gospino svetište. Budući da u župi puno čine i pomažu na karitativnoj i drugim razinama, ovaj duhovni izlet bio im je dar župe i znak zahvalnosti za sva dobra djela koja čine u župi.

Read more …

HKUD „HERCEG-STJEPAN“ U ALADINIĆIMA

Na Svisvete, patrona župe Aladinići, 1. studenoga 2008. g., održani su Deveti dubravski susreti. Na početku svete Mise sve je pozdravio župnik don Vinko Raguž.

Read more …

MINISTRANTI POLOŽILI SVEČANU PRISEGU

BUNA – Na pučkoj svetoj misi u 10:00 sati, u nedjelju, 26. listopada 2008., ministranti župe Presvetoga Trojstva Blagaj-Buna položili su svečanu prisegu u kojoj su obećali da će redovno dolaziti na svetu misu,

Read more …

MISIJSKA NEDJELJA

Buna, 19. listopada 2008 godine – Danas je u našoj župi proslavljena Misijska nedjelja. Već prema tradiciji, članice udruge sv. Veronika su spremile kolače, a mladi su napravili prigodne čestitke i druge rukotvorine koje su poslije svetih Misa bile ponuđene na prodaju.

Read more …

TRIBINA ZA MLADE

BUNA - U sklopu redovitih susreta Hrvatske katoličke mladeži naše župe, u srijedu, 8. listopada u 20:00 sati, u crkvi Pastoralnog centra bl. Alojzija Stepinca na Buni, održana je tribina pod nazivom "Moj put od nevjernika do vjernika".

Read more …