2023

BOŽIĆNI KONCERT U NAŠOJ ŽUPI

U četvrtak (4. siječnja) iza večernje svete mise koja je u 18 sati, u našem Pastoralnom centru bit će organiziran Božićni koncert kojega organiziraju naši župni zborovi i pjevači. Naši pjevači, tamburaši, solo pjevači su se potrudili da nam uljepšaju ovo Božićno vrijeme sa svojim pjevanjem. I doista su ga uljepšali svojim pjevanjem kroz svoje pjevanje na Božićnim svetim Misama. Dođimo na njihov koncert kojega organiziraju i podržimo ih.

Read more …

NA DOBRO VAM DOŠLA NOVA GODINA

Na Novu Godinu slavimo blagdan Bogorodice Marije, i taj blagdan se lijepo slaže sa proslavom Nove godine. Želimo i nadamo se da će nam u ovoj godini biti još ljepši život, da će početkom Nove godine započeti nova, ljepša era za čitavo čovječanstvo. A za nas kršćane je upravo BDM izvor i početak novog i boljeg svijeta.

Read more …

Župne obavijesti od 1.1.2024. do 14.1.2024.

BOŽIĆNI KONCERT U NAŠOJ ŽUPI - 4. siječnja 2024. U četvrtak (4. siječnja) iza večernje svete mise koja je u 18 sati, u našem Pastoralnom centru bit će organiziran Božićni koncert kojega organiziraju naši župni zborovi i pjevači. Naši pjevači, tamburaši, solo pjevači su se potrudili da nam uljepšaju ovo Božićno vrijeme sa svojim pjevanjem. I doista su ga uljepšali svojim pjevanjem kroz svoje pjevanje na Božićnim svetim Misama. Dođimo na njihov koncert kojega organiziraju i podržimo ih. Nakon koncerta bit će i Božićno druženje u pastoralnom centru. Svi ste dobro došli, a našim pjevačima

Read more …

ŽUPNA BOŽIĆNA ISPOVJED

U ponedjeljak, 18. prosinca, je najvažniji događaj u Došašću za našu župu, a to je zajednička župska ispovjed. Nastojmo u što većem broju doći, jer to nije samo tvoja osobna ispovjed nego u tim zajedničkim ispovjedima treba se vidjeti zajedništvo naše župske zajednice.

Read more …

RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI

Četvrtak, 28. prosinca : Dračevice, Gnojnice, Kočine Kosor, Potpetak, Kula, Petak, Pržine Hodbina Petak, 29. prosinca
od OIL AC pumpe do Konzuma Donji i Gornji Sadovi Brodari i Mlinica Subota, 30. prosinca

Read more …

Svete Mise Božćnih dana

Svete Mise Božćnih dana: Badnji dan - nedjeljni raspored misa Božić - u 23:30 Božićni program djece i mladih naše župe
u 24:00 - Misa Polnoćka u 10 - pučka Božićna Misa na Buni Sv. Stjepan - u 9 sati Misa na Buni - u 10: 30 sati Misa u Blagaju
Sv. Ivan - u 9 sati Misa na Buni

Read more …

Župne obavijesti od 18.12.2023. do 31.12.2023.

Sakramenat braka žele sklopiti: Ivo Ćorić, sin Stanka Ćorić i Janje r. Štironja iz naše župe i Daria Filipović, kći Dražana Filipović i Katarine r. Rajić iz Mostara. Vjenčanje je predviđeno 28. prosinca 2023. u Katedrali - Mostar. ŽUPNA BOŽIĆNA ISPOVJED U ponedjeljak, 18. prosinca, je najvažniji događaj u Došašću za našu župu, a to je zajednička župska ispovjed.

Read more …

Ispovijed starih i bolesnih u našoj župi

Ispovijed starih i bolesnih u našoj župi bit će: Petak, 8. prosinca s početkom u 8 sati: Kosor, Gnojnice, Dračevice, Kočine, Hodbina i Buna. Subota, 9. prosinca s početkom u 8 sati : Ortiješ, Novo naselje, Brodari i Mlinice.

Read more …

Župne obavijesti od 4.12.2023. do 17.12.2023.

Misne nakane: Od danas se primaju misne nakane za mjesec siječanj i veljaču 2024. godine. U siječnju i veljači svete mise u župi ćemo imati svakim radnim danom u 7:30 sati, a utorkom i četvrtkom u 18 sati. Obavijest mladencima: Svi oni koji planiraju sklopiti sakramenat ženidbe u idućoj godini neka što prije dođu zauzeti termin vjenčanja kako bismo mogli što bolje složiti godišnji kalendar događaja u župi.

Read more …

Župne obavijesti od 20.11. do 3.12.2023.

Sakramenat braka žele sklopiti: Ivan Beuz, sin Miroslava Beuz i Radenke r. Zlomislić iz župe Gradina i Katarina Puljić, kći Drage Puljić i Mare r. Moro iz naše župe. Vjenčanje je predviđeno 25. studenog u našoj župnoj crkvi na Buni. Ukoliko netko zna za neku ženidbenu zapreku dužan je obavijestiti župni ured. VJERONAUK za 5, 6, 7 i 8 razred: Kada djeca imaju prvu smjenu u školi tada imaju i župni vjeronauk tj. svako drugi tjedan.

Read more …